One stop shop

Van Wijk Bouw is uw ervaren partner op het gebied van woningbouw. Behalve het uitvoeren van projecten, kunnen wij u ook van A tot Z begeleiden. Van enkele woningen, tot wijken die op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) worden aangenomen. 

Als begeleidende partij of hoofdaannemer formeren we in samenwerking met u een bouwteam. Daarmee creëren we een optimaal bouwproces. U heeft volledige controle over het proces. Door het aanbieden van een totaalconcept, nemen we u veel werk uit handen. U hoeft u zich alleen bezig te houden met de strategische keuzes. Hierbij kunnen wij u uiteraard ook adviseren!

Van woon­droom tot droom­huis!

Vast aanspreekpunt

U heeft bij ons altijd te maken met een vast aanspreekpunt: heldere communicatie en korte lijnen bevorderen het succes van uw project.

Vakmanschap

Uw voordeel is dat wij het complete proces beheersen. In elke fase van het project ondersteunen wij u op basis van ons vakmanschap.

Heldere prijzen

Naast heldere communicatie, bieden wij vooral ook heldere prijzen: u weet in alle gevallen waar u aan toe bent.

Innovatief, energiezuinig en duurzaam

Duidelijke afspraken en korte lijnen: dat is waar wij voor staan. Onze relaties werken volgens dezelfde normen als wijzelf. Hoge kwaliteit is dus altijd gegarandeerd! Wij lopen voorop wanneer het gaat om het functioneel toepassen van nieuwe technieken en materialen. We stellen uw belang altijd voorop. Op die wijze komen we tot een goed toepasbare invulling. Het realiseren van uw verduurzamingsambities is onze prioriteit.

Nieuwe bouwvormen

Ook wanneer het gaat om nieuwe bouwvormen, zoals Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) kunnen wij u adviseren, begeleiden en de werkzaamheden zelf uitvoeren. Op die manier heeft u niet alleen in de voorbereidingsfase, maar ook in de uitvoeringsfase altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Ontwerpen

Bekijk de mogelijkheden. Wij staan u bij waar gewenst en waar nodig. Samen komen we tot uw definitieve ontwerp.

Bouwen

We nemen u steeds meer uit handen. Uw dromen krijgen een gezicht en wij verzorgen de uitvoering. Vakmanschap met aandacht voor detail.

Wonen

Wonen is beleven. In uw geval het beleven van uw zelf gecreëerde dromen. Ook in deze fase zijn details van belang. De details die uw dromen doen uitkomen!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Steek uw licht bij ons op: wij vertellen u graag over onze mogelijkheden. Heeft u concreet omlijnde ideeën of juist niet? Samen bekijken we de mogelijkheden om met maatwerk tot het creëren van uw dromen te kunnen komen.