Over ons

Van Wijk Bouw B.V.

Uw ervaren partner

Van Wijk Bouw is dé ervaren partner op het gebied van woningbouw. Naast het realiseren van projecten kunnen wij uw projecten ook van A tot Z opzetten en begeleiden. Van enkele woningen tot wijken die op basis van ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ worden aangenomen. Deze verschillende projecten kunnen we als hoofdaannemer realiseren.

Als begeleidende partij en/of hoofdaannemer kunnen we in samenwerking met u een bouwteam formeren waarmee we er voor zorgen dat het bouwproces zo optimaal mogelijk verloopt. Zo zorgen we er niet alleen voor dat u precies weet met wie u zaken doet maar u heeft ook optimale controle over het proces. Door het aanbieden van een totaalconcept kunnen we veel werk van u overnemen en hoeft u zich alleen druk te maken over de strategische keuzes binnen het project. Hierbij kunnen wij u uiteraard ook weer adviseren.

Innovatief, energiezuinig en duurzaam

Duidelijke afspraken en korte lijnen dat is waar wij voor staan. Onze relaties werken volgens dezelfde normen als wijzelf en hoge kwaliteit is dus altijd gegarandeerd.

Van Wijk Bouw loopt voorop wanneer het gaat om het functioneel toepassen van nieuwe technieken en materialen. We stellen het belang van u, de klant, te allen tijde voorop om zo tot een goed toepasbare invulling te komen. Het realiseren van verduurzamingsambities is ons doel.

Ook wanneer het gaat om nieuwe bouwvormen zoals ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ (CPO) kunnen wij u adviseren, begeleiden en de werkzaamheden zelf uitvoeren. Op die manier heeft u niet alleen in de voorbereidingsfase maar ook in de uitvoeringsfase altijd hetzelfde aanspreekpunt. Zo hebben wij op basis van deze werkwijze in Heukelum een project van twaalf grondgebonden woningen volledig begeleidt en gerealiseerd. Zie hier de foto van dit project.

→ Maak een afspraak        

We stellen het belang van u, de klant, te allen tijde voorop om zo tot een goed toepasbare invulling te komen.

Recensie

Anoniem

Nieuwbouw appartementen

"Tot nu toe verloopt de bouw conform planning Om een eindoordeel te geven is het nog te vroeg de afbouw begint nu"

Beoordeling

Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website die een compleet overzicht geeft van onze kwaliteiten.

→ recensies lezen        

Onze partners

Uw partner met vele jaren
ervaring in de bouw.

© Van Wijk Bouw B.V.