Uw eigen droom bouwen?

Naast de mogelijkheden van de configurator, bieden wij u ook de gelegenheid tot maatwerk! U neemt met onze architecten de pen ter hand en creëert uw eigen droomvilla! Binnen het technisch uitvoerbare, liggen alle opties open. U kunt kiezen voor één bepaalde stijl, maar maatwerk nodigt juist uit tot combineren. Neem contact met ons op : u stapt in op 0 en wij nemen u aan de hand en begeleiden u door het gehele proces!

Maatwerk nodigt uit tot combineren!

Laat u inspireren door ons portfolio!

Zoekt u een landelijke stijl? Jaren '30? Een moderne villa, een klassieke villa of juist een combinatie van verschillende woningstijlen? 

Ontwerpen

Bekijk de mogelijkheden. Wij staan u bij waar gewenst en waar nodig. Samen komen we tot uw definitieve ontwerp.

Bouwen

Na de ontwerpfase is het tijd voor bouwen. Uw droom krijgt een gezicht en wij verzorgen de uitvoering. Vakmanschap met aandacht voor detail.

Wonen

Wonen is beleven. In uw geval het beleven van uw zelf gecreëerde dromen. Ook in deze fase zijn details van belang. De details die uw dromen doen uitkomen!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Steek uw licht bij ons op: wij vertellen u graag over onze mogelijkheden. Heeft u concreet omlijnde ideeën of juist niet? Samen bekijken we de mogelijkheden om met maatwerk tot het creëren van uw dromen te kunnen komen.